Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

OK! Memory za izboljšanje spomina in koncentracije

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste doma pred odhodom v trgovino napisali listek z živili, ki jih morate kupiti, pa ste listek pozabili doma in se v trgovini niste mogli spomniti, kaj vse ste zapisali? Ali pa ste pisali zelo pomemben test in izpit, za katerega ste se pripravljali ogromno časa, na koncu pa vseeno pozabili del snovi?  Se niste spomnili na rojstni dan bližnjega ali pa ste pozabili obletnico? Velikokrat porabite veliko časa, da se spomnite kam ste odložili ključe?

 

Ste se kdaj vprašali..

Zakaj sploh pozabljamo stvari?

Verjetno smo se že vsi znašli v podobni situaciji. Obstaja več vrst pozabljivosti. Pozabljivost kratkoročnega spomina ima včasih celo pozitivno funkcijo, saj bi sicer imeli spomin zapolnjen z vsemi nepotrebnimi podatki. Pogosto se dogaja zdravim, aktivnim ljudem, ki so preobremenjeni in ne morejo usmeriti svojih misli le k eni stvari. Kratkotrajna pozabljivost se s staranjem velikokrat stopnjuje.

 

Poleg tega je znano, da vsakemu človeku okoli 50. leta starosti naravno začne padati nivo koncentracije in spomina.

OK! Memory za izboljšanje spomina in koncentracije

Človeški možgani so eden izmed najmanj raziskanih in skrivnostnih organov v našem telesu. Sestavljeni so iz milijarde živčnih celic, ki so zadolžene za različna opravila. Živčne celice nam pomagajo pri mišljenju, učenju in pomnjenju. Skladiščijo, procesirajo informacije, komunicirajo z drugimi celicami. Naš življenjski ritem, ki pa je iz dneva v dan hitrejši, bolj obremenjen, nezdrav  in v stresu pa poškoduje sestavo naših možganskih celic. Posledica tega je tudi pozabljivost in raztresenost.

 

Zato je zelo priporočljivo, da hranimo naše možganske celice. Pomembno je, da jim zagotovimo dovolj hranilnih snovi, da prenesejo preobremenitve. Izdelek Ok! Memory vsebuje ravno pravšnje hranilne snovi, da zagotovijo pravilno delovanje naših možganskih celic.

OK! Memory – FORMULA S KLINIČNO DOKAZANIM DELOVANJEM!

Je izdelek, ki klinično dokazano izboljša delovni spomin, kakovost našega spomina in dolgoročni spomin že v 1 uri po uporabi izdelka. Izboljša tudi kakovost spomina in budnost in naše kognitivne zmožnosti v času uporabe izdelka. Pomaga nam ohraniti dobro duševno počutje, saj vzdržuje koncentracijo, spomin in pozornost. Pomaga nam ohraniti spomin, ki s starostjo upada in kognitivne funkcije. Ima velik dodatek vitamina B, ki pripomore k normalnem živčnem delovanju. Obenem je dodan tudi vitamin C, ki nam pomaga pri zaščiti celic in normalnem funkcioniranju živčnega sistema.

 

Izdelek Ok! Memory:

  • Je brez sladkorja,
  • primeren za vegane,
  • brez gletuna,
  • brez laktoze,
  • prost GMO
  • in brez konzervansov in umetnih sladil.

Katere naravne učinkovine vsebuje Ok! Memory?

 Ok! Memory vsebuje Cognivio, ki klinično dokazano izboljša kognitivne funkcije in delovni spomin. Je rastlinski kognitivni ojačevalec, saj gre za mešanico eteričnega olja španskega žajblja in njegovih listov. Razvita je posebej za ljudi, ki si želijo na naraven način s pomočjo zelišč izboljšati koncentracijo in spomin.

 

Španski žajbelj deluje na izboljšanje kakovosti spomina in na naš dolgoročni spomin v samo 1 uri po uporabi. Prav tako deluje tudi na hitrost spomina in budnost v samo 2,5 urah. Njegovi listi pozitivno delujejo na naše kognitivne zmožnosti in sposobnosti, ter na kognitivne sposobnosti pri starejših. Španski žajbelj izvira iz Španije, raziskave pa so pokazale, da je močan antioksidant. Že od nekdaj se je uporabljal tudi za zdravljenje kožnih težav in blaženje psihične utrujenosti. Najdemo ga v dišavnih sestavih v milu, detergentih, kremah, losjonih in parfumih.

 

Okrepljen je z vitamini B skupine, ki so znani po tem, da prispevajo k normalni živčni funkciji in dviganju enerije. Pomanjkanje vitaminov B skupine se kaže v slabem počutju, potrtosti, depresiji, povečani vrednosti holesterola… Nujen je za presnovo ogljikovih hidratov, delovanje živčnega sistema. Spodbuja rast in delovanje mentalnih sposobnosti.

 

Dodan pa je še vitamin C, ki pripomore k zaščiti celic in ohranitvi normalnega živčnega sistema.  Je pomemben antioksidant, ki ščiti naše celice pred oksidacijskim stresom. Pripomore k izgradnji kolagena in je pomemben za normalno delovanje kosti, zob, hrustanca, dlesni, kože in krvnih žil.

OK!Memory

Prehransko dopolnilo s sladilom

DOKAZANO IZBOLJŠATE KONCENTRACIJO IN SPOMIN!
  • Formula Cognivia™ dokazano izboljša kakovost spomina 1 
  • Naravna mešanica aktivnih učinkovin za izboljšanje kognitivnih zmogljivosti 1
  • Pomaga ohranjati spomin, ki s starostjo upada 1
  • Pomaga vzdrževati optimalno koncentracijo in spomin med delom 1
  • Preprečuje utrujenost in izčrpanost 4
  • Učinkovit za mlajšo in starejšo populacijo 1
150g | za 15 dni
21,99 
Možgani so kot računalnik našega telesa

Skupaj z živčnim sistemom so zadolženi za upravljanje vseh procesov v našem telesu in poleg tega delujejo kot nekakšen trdi disk, ki hrani neizmerno količino informacij.

Ste pripravljeni, da posodobite vaš biološki računalnik, na najbolj zmogljivo verzijo?

 

OK!Memory s formulo Cognivia™  pomaga ohranjati optimalno vzdrževanje koncentracije, pozornosti in spomina!

Učenje, intenzivno-kreativno delo, visoki mentalni napori ali preprosto večja zbranost in koncentracija – z naravno formulo Ok!Memory dosežete več in poskrbite za izboljšan spomin!

Kako uporabiti OK! Memory?

Uporaba izdelka Ok! Memory je zelo preprosta, saj vmešamo 10g oziroma 1 merico v kozarec vode in spijemo. Lahko ga vmešamo tudi v smoothie, razne sokove ali v limonado.

Kakšnega okusa je?
Napitek ima prijeten in osvežujoč okus po pomaranči, brez dodanega sladkorja.

Izkoristite otvoritveni popust TUKAJ, pripravite svoje možgane na učinkovito delo in presenetite s svojim odličnim spominom!

Delivery
Samo še 49€ do BREZPLAČNE POŠTNINE
Izdelki v košarici

V košarici ni izdelkov.

Posebna ponudba samo tukaj!

Dodajte k naročilu in prihranite!

-72%
FatBurn Tea*

Prispeva k presnovi maščob, odpravlja odvečno telesno težo in naravno zavira občutek lakote

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

Formula za razstrupljanje 2 v 1, ki pomaga očistiti telo in izboljšati izločanje toksinov

25,90  9,58 
-90%
DETOX TEA paket

Popolna kombinacija dveh čajev

51,80  5,18