Spomladanska solata
Sestavine:
Preliv
3 žlice oljčnega olja
3 žlice sveže stisnjenega limoninega soka
1 žlička agavinega sirupa
1 strok seseklanega česna
1 žlica drobno seseklane sveže bazilike
Sol in poper po okusu
Solata
2 skodelici vode
1 skodelica kvinoje
½ čajne žličke soli
2 žlički oljčnega olja
1 majhen šopek špargljev, približno 15 špargljev (narezane na koščke)
1 žlica svežega limoninega soka
1 skodelica zamrznjenega graha
1 avokado, narezan na koščke
Sol in sveže mlet črni poper, po okusu
1/4 skodelice sesekljane bazilike
Navodila za pripravo:
1. Sestavine za preliv v posodi ali kozarcu dobro premešamo
2. V ponev dodamo kvinojo in osoljeno vodo in na zmernjem ognju zavremo. Pustimo vreti 5 minut, nato zmanjšamo ogenj in kuhamo še približno 15 minut oz. dokler se voda ne izpari. Odstranimo iz ognja.
3. Medtem, ko se kuha kvinoja pripravimo beluše. V večji ponvi na srednje močnem ognju segrejemo oljčno olje. Dodamo beluši in svež limonin sok. Kuhamo približno 5 minut nato dodamo grah in kuhamo še cca. 2 minuti.
4. V veliki skledi zmešamo kvinojo, beluši z grahom in avokado. Prelijemo s prelivom iz kozarca in dobro premešamo. Začinimo s soljo in poprom po okusu. Na koncu vmešamo še svežo baziliko in postrežemo.
Izdelki v košarici
Posebna ponudba samo tukaj!
Dodajte k naročilu in prihranite!
FatBurn Tea*
Prispeva k presnovi maščob, odpravlja odvečno telesno težo in naravno zavira občutek lakote
IMUNUP*
Vsebuje 7 aminokislin, 11 vitaminov in 8 mineralov za železen imunski sistem
Vitamin D3 v prahu*
Najbolj biorazpoložljiva oblika vitamina d3 v prahu